Федерація веслування на човнах «Дракон» очолила обласний рейтинг з неолімпійських видів спорту

Федерація веслування на човнах «Дракон» очолила обласний рейтинг з неолімпійських видів спорту

Черкаська обласна федерація веслування на човнах «Дракон» другий рік поспіль очолює обласний рейтинг з неолімпійських видів спорту. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Цей рік для обласної федерації веслування на човнах «Дракон» став найуспішнішим, спортсмени гідно захищали честь міста та області на чемпіонатах України, Європи та світу здобувши 15 711 залікових очок.

Цьогоріч «Дракони» обійшли в рейтингу обласну федерацію кікбоксингу ВАКО, які здобули 13 880 балів. Успіхи обох федерацій у порівнянні до минулого року зросли майже у двічі, так у 2016 році веслувальники здобули 8 554 бали, а кікбоксери – 8372.

Найяскравішими виступами веслувальників на човнах «Дракон» стали на чемпіонаті Європи в угорському місті Сегед, де п’ять спортсменів: Денис Городнюк, Сергій Мелецький, Віталій Чередник, Катерина Коваленко та Анна Чередник вибороли 22 нагороди та на клубному чемпіонаті світу (Італія) на якому досвідчені веслувальники Павло Кучер, Володимир Скицькота Ольга Ковальова здобули 14 нагород.

Загалом веслувальники Черкащини у 2017 році вибороли 36 нагород міжнародного рівня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x