«Славутич» змагатиметься з «Шахтарем» у Черкасах

«Славутич» змагатиметься з «Шахтарем» у Черкасах

Сьогодні, 2 квітня, в офісі Прем’єр-ліги відбулося жеребкування одразу двох заключних етапів Кубка України – півфіналів і фіналу. За результатами жеребкування півфінальні пари склали: «Славутич» Черкаси (2 ліга) – «Шахтар» Донецьк (Прем’єр-ліга) та «Динамо» Київ (Прем’єр-ліга) – «Чорноморець» Одеса (Прем’єр-ліга) Базовий день проведення 1/2 фіналу – 7 травня 2014 року. Всі етапи турніру складатимуться з одного матчу. Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті ФК «Славутич».

Експерти відзначають, що це буде перший історичний офіційний матч між професіональним клубом Черкас та головною командою ФК «Шахтар» (Донецьк).

– Протистояння з донецьким «Шахтарем» буде цікавим для наших футболістів та вболівальників, – говорить головний тренер ФК «Славутич» Юрій Бакалов. – Я впевнений, що знову буде переповненим Центральний стадіон м.Черкас. Ми реально оцінюємо власні сили, проте все розсудить футбольний м’яч. Будемо вести плідну підготовку до кубкового протистояння. Користуючись нагодою запрошую 7 травня вболівальників до Черкас на свято футболу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x