Корисні звички тих, хто дбає про фігуру

Корисні звички тих, хто дбає про фігуру

Комусь струнке тіло дане природою, а комусь потрібно докласти чимало зусиль, щоб домогтися бажаних форм. Спорт, правильне харчування, здоровий спосіб життя – усе це добре, але повинні бути вироблені звички, що допоможуть вам зберегти напрацьовані результати.

• Сон – це відновлення. Щоб гормони не влаштовували страйк і не вимагали черговий шматочок шоколадки, вам потрібно вчасно і в достатній кількості відпочивати.
• Не лінуйтеся робити зарядку щоранку. По-перше, це дисциплінує. По-друге, прискорює обмін речовин. По-третє, надає бадьорості, сил і енергії на весь день.
• Візьміть за правило раз на тиждень влаштовувати собі розвантажувальний день. Це корисно для травлення і сприяє детоксикації організму.
• Ще один важливий принцип правильного харчування – їсти потрібно кожні 2,5–3 години. Невеликі проміжки між прийомами їжі не дозволять вам сильно зголодніти і згодом ви не будете «забивати» голод шкідливими перекушуваннями, а на обід вистачить і невеликої порції.
• Усе солодке і борошняне з\’їдайте до 12 години дня. Це стосується не тільки кондитерських виробів, але і фруктів. До обіду обмін речовин максимально швидкий, тому організм легко «переробить» всі прості вуглеводи. З\’їдаючи солодощі в першій половині дня, ви звільняєтесь від бажання з\’їсти смачненьке перед сном. А зайві калорії за день спалять і не осядуть сантиметрами на талії і стегнах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x