115 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання склали на Черкащині

115 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання склали на Черкащині

Працівники державної лісової охорони та єгерської служби лісгоспів Черкащини протягом 2017 року склали 115 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами Володимира Рибалки, головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства обласного управління, – це є результатом ефективного проведення численних рейдів з охорони державного мисливського фонду. Так, протягом 2017 року по області працівниками лісогосподарських підприємств, з метою виявлення порушників правил полювання, було проведено 674 рейди.

Серед найбільш поширених виявлених порушень – відсутність у мисливців документів, полювання в заборонених місцях та в недозволений час.

Загалом за цей період було нараховано та добровільно сплачено штрафів за порушення правил полювання на загальну суму 15572 грн.

Працівники державної лісової охорони та мисливствознавці надалі посилюватимуть рейдову роботу з охорони державного лісового та мисливського фонду задля ефективної боротьби із браконьєрами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x