Черкаський футболіст підписав контракт з датським «Мідтьюлланном»

Черкаський футболіст підписав контракт з датським «Мідтьюлланном»

20-річний черкащанин Артем Довбик уклав чотирирічну угоду із «Мідтьюлланном».
Артем перейшов до датського клубу в якості вільного агента. Про це “Нова Доба” дізналася з ресурсу “Черкаський Спорт”Нагадуємо що він є вихованцем «Черкаського Дніпра» за який виступав протягом сезону 2014-2015. Став наймолодшим автором забитого м\’яча за всю історію виступів черкаської професіональної команди: на 45-ій хвилині матчу «Черкаський Дніпро» — «Кристал» (Херсон). Після чого привернув увагу «Дніпра» і грав в ньому до грудня 2017 року. У першій частині сезону в Другій Лізі він зіграв 13 матчів і забив 12 голів. Довбик також виклався до лав збірної України однак на поле так і не виходив. Його головним досягненням у футболці збірної є потрапляння до заявки на матч з Мальтою.
«Мідтьюлланн» – данський футбольний клуб із Гернінга, що виник 1999 року внаслідок злиття ФК «Ікаст» та ФК «Гернінг». Лідирує у поточному чемпіонаті, випереджаючи «Брондбю» на одне турнірне очко.

Довбик був близький до того, щоб підписати контракт з французьким «Лансом». Гравець та його агент Олексій Люндовський сьогодні, 31 січня, в Парижі мали зустріч із представниками другого по силі девізиону з Франції.

Відзначимо, що до вихованця черкаського футболу виявляли інтерес інші французькі клуби, а також «Олімпіакос» і загребське «Динамо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x