В Умані правила розміщення зовнішньої реклами не відповідали вимогам постанови Кабміну

В Умані правила розміщення зовнішньої реклами не відповідали вимогам постанови  Кабміну

Виконавчий комітет Уманської міської ради виконав зобов’язання щодо приведення Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Умань у відповідність до вимог Типових правил розміщення зовнішньої реклами Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України

У ході дослідження ринку розміщення зовнішньої реклами у межах Черкаської області, територіальним відділенням встановлено, що в м. Умань Правила розміщення зовнішньої реклами, затверджені органом місцевого самоврядування, не відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів України.

У зв’язку з цим адміністративна колегія територіального відділенняз метою усунення причин виникнення порушеньзаконодавства про захист економічної конкуренції і умов, що їм сприяють, надала рекомендації виконавчому комітету Уманськоїміської ради привести Правила у відповідність до вимог.

На виконання рекомендацій виконавчим комітетом Уманської міської ради у січні 2018 року було внесено зміни у Правила розміщення зовнішньої реклами згідно з вимогами Типових правил.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x