На сесії Золотоніської міськради заслухали звіт правоохоронців

На сесії Золотоніської міськради заслухали звіт правоохоронців

Днями відбулася чергова сесія міської ради Золотоноші. Присутніми на засіданні були 26 депутатів, начальник поліції Олександр Охріменко, представник прокуратури Валентин Танцюра, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Віра Антонова, служби міськвиконкому та представники ЗМІ. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

На початку сесії обранці заслухали виступи начальника поліції та представника прокуратури щодо криміногенної ситуації у місті. Головний полісмен доповів, що затримано крадіїв-домушників та людей, які здійснювали наруги на кладовищах. За його словами, найбільш прикро те, що зі злочинцями співпрацюють ломбарди та точки металобрухту. Також виявлено точки збуту наркотиків та самогоноваріння, однак на суді ці люди часто отримують умовний термін. Статистичні дані щодо кримінальних справ надав і Валентин Танцюра.

В цілому ж на сесію було винесено 37 питань. Усі вони раніше розглядалися на комісіях, тому рішення по ним були прийняті без особливих затримок.

У пункті ж різне депутати вимагали врегулювати діяльність ломбардів, зробити рух автобусів місцевого АТП більш зручним для громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x