Шполянські футзалістки потрапили у фінал чемпіонату України

Шполянські футзалістки потрапили у фінал чемпіонату України

Наприкінці січня 8 вихованок Шполянської дитячо-юнацької спортивної школи Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області, які увійшли до складу команди дівчат 2003- 2004 року народження, разом зі своїм тренером Віталієм Гончаренком взяли участь у відбірковому етапі чемпіонату України з футзалу, що відбувся в м. Вознесенськ Миколаївської області. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Шполянської міської ради.

Цьогоріч в ігровому сезоні середня вікова група була представлена найбільшою кількістю команд- учасниць: на початку змагань їх стартувало аж 34 із 16 областей України! Команди розподілили на 7 підгруп за територіальним принципом. За результатами ігор в підгрупах було відібрано 16 кращих команд, які розіграли півфінал (4 групи по 4 команди). По дві кращі команди з цих чотирьох груп потрапили до фіналу вищої ліги.

Серед них – команда Шполянської ДЮСШ, яка успішно подолала ІІ відбірковий етап, поступившись лише досвідченій команді з м.Гребінка, що на Полтавщині, із рахунком 2 : 5 та здобувши дві перемоги над командами з м. Вознесенськ 4 : 2 , м. Арциз 5 : 2. Посівши ІІ місце в групі, дівчатка потрапили до вісімки кращих команд України цієї вікової категорії. 2-4 березня вони боротимуться за призові місця у вищій лізі разом із командами з Черкас, Харкова, Конотопа, Гребінки, Лиману, Івано-Франківська та Володимира- Волинського.

Тренер Віталій Гончаренко задоволений грою своїх вихованок та відзначає значний ігровий прогрес капітана команди Вінковської Альони, яка попри те, що є наймолодшим гравцем , стала справжнім лідером атакуючої ланки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x