Черкаські баскетболісти провели майстер-клас у школі

Черкаські баскетболісти провели майстер-клас у школі

Гравці «Черкаських Мавп» пішли до ЗОШ №19. Для місцевих учнів вирішили провести баскетбольний майстер-клас. Професійні гравці навчали дітей тонкощам цього виду спорту. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту клубу.

Перший майстер-клас у 2018-му році. Навчати школярів баскетболу прийшли гравці «Черкаських Мавп-2» Костянтин Прокопенко та Максим Дейна. Школярам демонструють базові елементи баскетболу. Разом з дітьми відточують ведення та контроль м’яча, віддають передачі, кидають у кошик. Для школярів кожне завдання в радість.

Максим Дейна прокоментував цей захід так: «Це правильна акція, коли баскетболісти приходять до школи. Буквально кілька років тому ми з Костянтином були школярами. Це такий вік, коли можна починати займатися баскетболом. Тим більше, коли проводять такі майстер-класи, це серйозне заохочення до занять спортом. Це правильна ініціатива».

На професійних наставників тут чекали від початку навчального року.
Баскетбол у школі люблять, тому із завзяттям виконують завдання. Серед учнів є навіть ті, хто ходить на тренування.

«У мене батьки займалися баскетболом і привели мене у секцію. Почала займатися і мені дуже сподобалося. Баскетбол – це вже моє життя. Дуже рада, що прийшли «Черкаські Мавпи». Я дізналася багато нового, вони мені показали кілька нових рухів, буду тепер це використовувати», – ділиться враженнями Анастасія Коротка, восьмикласниця.

Для Костянтина Прокопенка це перший майстер-клас. Ще кілька років тому баскетболіст сам навчався в школі і до нього приходили гравці. Тепер вже він навчає баскетболу.

«Це мій перший майстер-клас. Я навіть трохи хвилювався. Але урок мені сподобався, пограли з дітьми. Дуже хороші враження. Пам’ятаю, коли до нас приходили «Черкаські Мавпи», а тепер я проводжу майстер-клас. Це круто», – зазначає Костянтин Прокопенко.

Більшу частину часу виділили на гру. Баскетболісти обрали собі по кілька команд та влаштували справжній турнір. Також гравці потішили дітей подарунками від ТМ \”Домашнє свято\”.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x