Черкаські правоохоронці провели навчально-тренувальні навчання

Черкаські правоохоронці провели навчально-тренувальні навчання

Поліцейські Черкаської області спільно з військовослужбовцями Нацгвардії та патрульною поліцією провели у місті Черкаси учбово-тренувальні навчання із затримання озброєних злочинців та визволення заручників. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

За легендою, група невідомих осіб здійснила напад на ювелірний магазин та зникла з місця злочину у невідомому напрямку. Слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції з’ясувала, що зловмисники під час нападу заволоділи ювелірними виробами та грошима і з місця вчинення кримінального правопорушення зникли на автомобілі «ВАЗ» темного кольору. На території області був введений спеціальний оперативний план, всі в’їзди і виїзди з міста та області заблокували. Особовий склад обласної поліції був піднятий по тривозі. Диспетчери ситуаційного центру обласного главку поліції терміново орієнтували наряди патрульної поліції на розшук зловмисників.

Під час проведення розшукових заходів поліцейські встановлюють місцезнаходження зловмисників. Проте ті чинять опір, захоплюють заручника та займають одне з приміщень у місті Черкаси. В рамках проведення спеціальної операції спецпризначенці затримують зловмисників, заручника звільняють.

Подібні учбово-тренувальні навчання проводять постійно з метою налагодження взаємодії залучених сил та засобів до даних спецоперацій, що дозволить у реальній ситуації чітко виконати поставлені перед поліцейськими завдання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x