Золотоніському водієві, який збив хлопця та дівчину, оголосили підозру

Золотоніському водієві, який збив хлопця та дівчину, оголосили підозру

У провадженні СВ Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Чоловік у жовтні 2017 року, керуючи автомобілем «ВАЗ-21061», рухаючись по вулиці Шевченка в м. Золотоноша, порушуючи вимоги Правил дорожнього руху, при наближені до нерегульованого пішохідного переходу не зменшив швидкості руху та вчинив наїзд на пішоходів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчина та хлопець отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

01 лютого чоловіку оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження та тяжке тілесне ушкодження.

Досудове розслідування триває, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x