В Умані спіймали підвального крадія

В Умані спіймали підвального крадія

Уманські оперативники з’ясували, хто вчинив крадіжку з підвального приміщення. Відкрито кримінальне провадження, йому загрожує позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя райцентру про крадіжку з підвального приміщення. На виклик прибула слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські дізналися, що зловмисник, пошкодивши замок на дверях, проник до підвального приміщення, звідки викрав бензомотокосу, комплект автомобільних коліс та дитячі санки.

Оперативникам вдалось знайти злочинця – ним виявився місцевий мешканець, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців. Поліцейські вилучили автомобільні колеса та встановили, що бензомотокосу крадій уже встиг продати.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x