Скасовано виправдувальний вирок щодо працівника держустанови ветеринарної медицини

Скасовано виправдувальний вирок щодо працівника держустанови ветеринарної медицини

Завершився судовий розгляд у кримінальному провадженні, що тривав майже рік, і вироком апеляційного суду Черкаської області за апеляційною скаргою прокурора скасовано виправдувальний вирок Соснівського районного суду м. Черкаси, яким керівника відділу однієї з державних установ ветеринарної медицини області виправдано у зв’язку з недоведеністю в його діянні складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Службовець обвинувачувався в тому, що в 2016 році одержав неправомірну вигоду за видачу експертних висновків на продукцію рослинного походження.

Незаконний, на думку державного обвинувача, виправдувальний вирок прокуратурою оскаржено до суду апеляційної інстанції, який задовольнив апеляцію прокурора, реабілітуюче рішення скасував та постановив новий вирок, згідно з яким службовця визнано винуватим у вчиненні корупційного злочину та призначено відповідне покарання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x