Міський голова розповів, чого очікує від оновленого виконкому

Міський голова розповів, чого очікує від оновленого виконкому

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко висловив сподівання, що новий склад виконавчого комітету відрізнятиметься своєю принциповою позицією, рішучістю та відповідальністю. Про це він заявив журналістам після позачергового пленарного засідання сесії. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

«Найбільше, що мене неприємно вразило в роботі попереднього складу виконкому, – їхня бездіяльність та відсутність заступників на своїх робочих місцях. Такою поведінкою вони поставили під загрозу нормальну життєдіяльність Черкас. Це, для прикладу, і вчасна виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери, забезпечення хворих безкоштовними ліками, компенсація пільг, субсидій тощо, – говорить Анатолій Бондаренко. – Звичайні люди стали заручниками політичної гри, протистояння у владі. Це стало межею, через яку, власне, ми прийшли до цього «перезавантаження» в міській раді. Сподіваюся, що разом із новою командою заступників ми продовжимо працювати в інтересах жителів Черкас та для розвитку міста».

Нагадаємо, вчора депутати 26 голосами «за» утворили новий виконавчий комітет Черкаської міської ради. До його складу обрали 11 осіб, п’ятеро з яких працюватимуть заступниками мера, ще четверо – на громадських засадах. Тоді як міський голова та секретар міськради входять у виконком за посадою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x