Закон Польші про боротьбу українців за визволення українських земель від Польської окупації

Закон Польші про боротьбу українців за визволення українських земель від Польської окупації

Бандера не винен, або русько – польське трахання.
Згідно з новим польським законом, українців, що приїздять до Польші, будуть кидати до вязниці тільки за те, що він (або йому підкинуть) мав при собі прапор українських націоналістів, або портрет Степана Бандери. Учителя української мови, що виступав проти окупації Польщею українських земель, виступав за українську мову в українських школах та за право молитися рідною українською мовою в Україні, поляки його перед війною загратували, росіяни вбили, – і тепер через 70 років однаково бояться, що польські, що руські нацисти. Поляки ссилаються на закон про історичну правду? А чого ж вони забули що Реч Посполитаи(ляхи) робили на лівобережній Україні 200 років. Тоді під польську статтю закону попадає і герой України Тарас Шевченко, який написав \”Тараса Бульбу\”, Богдан Хмельницький, що воював проти окупації поляками українських земель. Ляхи не одного українського героя визвольної боротьби проти Польщі посадили на палю.

Закон Польші про боротьбу українців за визволення українських земель від Польської окупації Що забули, вражі ляхи, сотника Івана Гонту, Харька, полковників Івана Сагайдачного, Богуна, козаків та опришків Української Повстанської армії, що почалася ще з Холодного Яру, з Мотроненського монастиря гнати вражих ляхів з українських земель. Чому Хмельницький підписав військовий союз з Московією, щоб разоб боротися проти свавілля Польші. Та продажні москалі, взяли українця за ліву руку, поляки за праву і гайда нагайками шмагати…

То що тепер? Славних прадідів великих правнуки погані віддасте росіянам Крим і Донбас,( бо бачите туди у 1918 році на червоних штиках переїхали голодаючі поволжя.) Руминам півкарпат, Полякам ще половину, а потім – знову на 300 років у кріпацтво???

Закон Польші про боротьбу українців за визволення українських земель від Польської окупації Я українець, а не малорос, я правнук козака, а не холопа! Якщо будуть всі мовчати, буде те, що зараз відбувається на Донбасі.
\”Моя хата з краю, першим ворога зустрічаю!\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x