Чигиринець обікрав свою односельчанку

Чигиринець обікрав свою односельчанку

Зловмисником, який викрав батареї з будинку місцевої пенсіонерки, виявився односелець потерпілої. Крадія затримано. Вкрадені речі вилучили та повернули потерпілій. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського районного відділу міліції звернулася 68-річна місцева жителька й повідомила про зникнення шести чавунних батарей водяного опалення з належного їй нежилого будинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу. У розмові з правоохоронцями жінка розповіла, що невідома особа проникла в приміщення господарської будівлі через вікно та викрала батареї. Під час перевірки пунктів з прийому металобрухту було виявлено викрадені металеві предмети. Робітник приймального пункту описав чоловіка, який приніс викрадені речі. За описом правоохоронці встановили особу підозрюваного, ним виявився 34-річний місцевий житель. У розмові з оперативниками зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що зважився на крадіжку через брак коштів. Заздалегідь примітив пустуючий будинок. У вечірній час проник всередину та викрав металеві речі. Викрадені речі здав на металобрухт. Отримані кошти витратив на свої потреби.

За цим фактом слідчим відділенням Чигиринського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x