У Черкасах піднімуть прапор на честь відкриття Олімпійських ігор

У  Черкасах піднімуть прапор на честь відкриття  Олімпійських ігор

Захід відбудеться на площі перед Черкаської міською радою. Початок церемонії – завтра о 12.00 Про це “Нова Доба” дізналася з ресурсу “Черкаський Спорт”.

9 лютого у південнокорейському Пхьончхані відбудеться найграндіозніша спортивна подія чотириріччя – відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор. Черкащани в цей день також продемонструють свою підтримку українській збірній. У Черкасах відбудеться урочиста церемонія підняття прапора Національного олімпійського комітету України на честь Олімпіади.

Відділення НОК України в Черкаській облаcті запрошує всіх охочих долучитися до заходу, який відбудеться на площі перед Черкаської міською радою. Початок церемонії – о 12.00.

На XXIII зимових Олімпійських іграх, що проходитимуть з 9 по 25 лютого, Україну представлять 33 спортсмени у 9 видах спорту: біатлоні (11 спортсменів), фігурному катанні (4 спортсмени), санному спорті (6 спортсменів), фристайлі (3 спортсмени), лижних гонках 4 спортсмени), гірськолижному спорті (2 спортсмени), сноубордингу (1 спортсмен), скелетоні (1 спортсмен) і лижному двоборстві (1 спортсмен).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x