Наближається негода: водіїв та пішоходів закликають бути обережними

Наближається негода: водіїв та пішоходів закликають бути обережними

За даними обласного центру з гідрометеорології, на Черкащині очікуються складні погодні умови. Вдень 8 лютого прогнозуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Впродовж 9 лютого – сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця.

Поліція Черкаської області звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Дотримуйтесь безпечної дистанції між автомобілями та правилами маневрування, користуйтесь ременями безпеки, не перевищуйте швидкості, рухайтесь з увімкненими фарами ближнього світла чи протитуманними ліхтарями.

За недостатньої видимості, особливо з настанням сутінок, пішоходам рекомендовано виділити себе на дорозі: бажано використовувати світловідбивні елементи на одязі, що дозволить водіям завчасно побачити людей на дорозі.

Пам’ятайте, що на час сильних опадів краще відкласти поїздку та перечекати негоду, а якщо виникає негайна потреба вирушити в дорогу – притримуйтеся мінімальної швидкості та будьте максимально уважними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x