У січні платники Черкас отримали 2 450 адміністративних послуг

У січні платники Черкас отримали 2 450  адміністративних послуг

Серед адміністративних послуг найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний
номер облікової картки платника податків, яких станом на 01.02.2018 року надано 904. А також 4 громадянина відмовилися від реєстраційного номеру. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкаси.

Фахівцями Центру обслуговування платників протягом січня п.р. видано, зокрема, 215 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 167 книг обліку доходів книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, зареєстровано 263 платника єдиного податку, видано 226 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДФС, зареєстровано 52 реєстраторів розрахункових операцій, 356 книг обліку розрахункових операцій та 4 розрахункових книжок. Видано 7 довідок про сплату податку на доходи фізичних осіб платникам-резидентам, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання та 29 довідок – про підтвердження статусу податкового резидента України.

Також, платникам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДФС, зокрема отримання послуг електронного цифрового підпису.

Для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення заяв, декларацій та інших документів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x