Школі на Уманщині подарували шкільний автобус та устаткування

Школі на Уманщині подарували шкільний автобус та устаткування

Бабанська ЗОШ, що на Уманщині, поповнилася новим освітнім устаткуванням. Відтепер учні початкових класів опановуватимуть інформатику в новенькому сучасно обладнаному класі. Водночас навчальний заклад отримав і новий шкільний автобус, інформують в Уманській РДА.

Кабінет інформатики для учнів початкових класів придбали на умовах співфінансування з обласним бюджетом. Загалом на це спрямували 300 тис. грн. Для нового кабінету інформатики закупили 17 ноутбуків, інтерактивну дошку та проектор, а також виконано ремонт класу.
На придбання ж шкільного автобуса виділили 1 млн 725 тис. грн. Це стало можливим завдяки співфінансуванню 50/50 районного бюджету (за рахунок субвенції сільських рад) з обласним. Ним будуть підвозитися учні з прилеглих сіл. Зокрема Гродзевого, Коржового Кута і Свинарки.
Керівник Уманської РДА Євгеній Данченко відмітив, що до створення комфортних умов для навчання та виховання дітей долучилися як на рівні області, так і району. Звертаючись до школярів, очільник району зазначив, що сьогодні все робиться для того, щоб їм було комфортно навчатися у школі та щоб вони мали бажання здобувати знання, які допоможуть у майбутньому стати інженерами, архітекторами, лікарями, вчителями.

Відзначимо, нині у навчальному закладі навчається 201 учень. Кожного року школярі беруть участь і стають призерами районних та обласних предметних олімпіад, Інтернет-олімпіад, конкурсів різних рівнів та спрямувань. У 2017 році усі випускники цього закладу склали державну підсумкову атестацію та зовнішнє незалежне оцінювання. Бабанська ЗОШ I−III ступенів є опорною з таких предметів: економіка, фізика та астрономія. На базі освітнього закладу проходять районні та зональні спортивні змагання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x