Рятувальники проінспектували черкаські багатоповерхівки

Рятувальники проінспектували черкаські багатоповерхівки

Упродовж 2017 року у житловому секторі міста спостерігалося значне збільшення кількості пожеж, які завдали значних матеріальних збитків. Зважаючи на таку ситуацію, Управління ДСНС області вирішило провести профілактичні відпрацювання багатоповерхових житлових будинків міста, які належать Службі утримання будинків. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

7 лютого інспектори Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС разом із представниками СУБ, Придніпровського району здійснили профілактичне обстеження багатоповерхівок на бульварі Тараса Шевченка.

Рятувальники перевірили відповідність правилам безпеки шляхів евакуації, стан протипожежних водогонів, електромереж та систем вентиляції та димовидалення. Також звернули увагу на комплектацію пожежних шаф, наявність у них пожежних рукавів та стволів.

Під час рейду співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій, спілкуючись із мешканцями квартир, нагадали їм порядок дій у випадку виникнення пожеж або інших надзвичайних подій, надали рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x