В Черкасах змагалися юні бадмінтоністи

В Черкасах змагалися юні бадмінтоністи

Цими вихідними в місті Черкаси відбулися змагання обласного рівня з бадмінтону серед юнаків та дівчат 2001-2004 року. Про це “Нова Доба” дізналася з сайту відділення НОК в Черкаській області. Відбувалися змагання у спорткомплексі Черкаського державного технологічного університету, де за нагороди спортсмени змагалися в одиночній, парній та змішаній категоріях. За перемогу боролися як юнаки, так і дівчата.

«Ми проводимо такі змагання, аби залучити якомога більше учнівської молоді до занять спортом, популяризувати вид спорту бадмінтон серед населення Черкаської області. Адже гра в бадмінтон сприяє здоровому способу життя та насиченому активному відпочинку», – зазначила головний суддя змагань, суддя другої категорії Тетяна Космина.

В особистій першості серед юнаків перше місце посів Антон Коропенко, 2 місце – Білал Гурбанов, 3 місце – Микола Кручко. Серед дівчат перемогу здобула Софія Демиденко, другу сходинку посіла Ольга Шостак, третю – Анастасія Мінченко.
Переможців та призерів змагань в особистій та у змішаній першості нагородили медалями та грамотами Черкаської обласної федерації бадмінтону та сувенірною продукцією відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x