На комунальній снігоприбиральній техніці ставлять трекери

На комунальній снігоприбиральній техніці ставлять трекери

На снігоприбиральній техніці КП «ЧЕЛУАШ» встановлюють GPS-трекери. Обладнання дозволить як чиновникам, так і містянам спостерігати за роботою спецтехніки в режимі онлайн.
З ініціативою встановлення трекінгу на техніку виступив автор додатку MapaMagic Віктор Євпак.

На комунальній снігоприбиральній техніці ставлять трекери

Кількома днями раніше Євпак уклав угоду із «ЧЕЛУАШем», в якій зобов’язався обладнати техніку трекерами безкоштовно.
– Після встановлення обладнання кілька днів нам знадобиться на те, аби доопрацювати систему MapaMagic. Уже скоро, окрім трекінгу громадського транспорту, на спеціальному web-сайті можна буде спостерігати і за комунальною технікою, – говорить Віктор Євпак. – У подальшому ми хочемо вдосконалити систему, щоб вона не лише демонструвала рух снігоприбиральної техніки, а й допомагала відслідкувати ефективність її роботи. Наприклад, щоб відображалось, де техніка вже була кілька разів, і якщо по факту ділянка дороги виявиться неприбраною, у комунальників можна буде запитати про причини відсутності результату.

На комунальній снігоприбиральній техніці ставлять трекери

У КП «ЧЕЛУАШ» на ініціативу підприємця відгукнулись схвально.
– Якщо в когось виникають сумніви щодо роботи наших працівників та задіяної техніки – будь ласка, я не проти встановлення таких трекерів. Ми не збираємося приховувати свою роботу від громади, – говорить директор підприємства Олексій Мельник. – Ми готові показати свою роботу та встановити ці трекери, щоб у режимі онлайн можна було слідкувати за ходом очищення Черкас від снігу. Єдина умова ‒ щоб все було повністю безкоштовно, оскільки бюджетні кошти ми не можемо витрачати не за цільовим призначенням, а комерційних, на жаль, не так багато.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x