На Тальнівщині затримали крадіїв пального

На Тальнівщині затримали крадіїв пального

Зловмисники заволоділи пальним на автозаправці в Тальнівському районі. Їх затримали протягом години. В автомобілі затриманих окрім пального, поліцейські виявили зброю та наркотики. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

До Тальнівського відділення поліції зателефонував працівник однієї із автозаправних станцій району та повідомив що, троє невідомих чоловіків приїхали на заправку на автомобілі «Форд Транзит» білого кольору та залили в бочку, яка стояла в машині, 300 літрів дизельного палива, після чого, не розрахувавшись, поїхали в сторону міста Звенигородка.

Наряд групи реагування патрульної поліції, який прибув на виклик, отримав опис підозрюваних, напрямок їхнього руху і розпочав пошуки. Рухаючись у напрямку Звенигородського району, працівники поліції виявили розшукуваний автомобіль, але водій на вимогу зупинитись не відреагував. Почалося переслідування, до якого долучились поліцейські із Звенигородки. Спільними зусиллями автомобіль зупинили в Лисянському районі, підозрюваних затримали. Під час огляду автомобіля, окрім краденого пального, поліцейські виявили напівзаповнену трилітрову банку коноплі та дві гранати: Ф1 та РГД-5.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x