У Чорнобаївській районній бібліотеці вшанували минулорічних ювілярів

У Чорнобаївській районній бібліотеці вшанували минулорічних ювілярів

«Коли народжується людина, у Всесвіті з’являється нова зірочка. Щороку у день свого народження вона сяє так яскраво, що приваблює посмішки та подарунки», − так розпочався святковий захід у Чорнобаївській районній бібліотеці, присвячений минулорічним ювілярам селищного клубу ветеранів «Зустріч».
Як завжди привітні бібліотекарі запросили ветеранів праці на гостину до святково вбраного читального залу. А там поважних гостей зустрічали креативні ведучі Віта Бреус та Лариса Келт, які цього разу перевтілилися у двох неперевершених кумась – бабу Параску та бабу Палажку. Для годиться вони, як в літературному творі, посперечалися, та потім всю свою увагу приділили ювілярам 2017 року. А минулий рік був щедрим на них.

Тож найщиріші слова вітань та сердечні побажання отримали іменинниці Ольга Калита, Ольга Толошна, Валентина Арєщенко, Ганна Дробітько, Лідія Точена, Тетяна Серпутько, Любов Новохатько, Галина Кулик, Зоя Шафоростова. Всі ці прекрасні жінки, активні учасниці селищного клубу ветеранів «Зустріч» отримали від директора ЦБС Світлани Мусійчук та бібліотекарів ювілейні медалі і невеличкі дарунки.
Долучилися до поздоровлень і Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко та голова Чорнобаївської районної ради ветеранів Віталій Момот. Вони також побажали ювілярам та всім присутнім всіляких життєвих гараздів і завжди залишатися активними, цілеспрямованими та підтримувати одне одного.

У Чорнобаївській районній бібліотеці вшанували минулорічних ювілярів

Вітальні номери, присвячені кожній ювілярці, перемежовувалися відеороликами про життя іменинниць, які транслювала Світлана Рева, гумористичними сценками, цікавими конкурсами, завданнями-веселинками. Так, активними ветерани були у показі казки на новий лад «Ріпка», у їх виконанні прозвучав оригінальний гімн іменинника. Звеселила своїми «діагнозами» лікарка, роль якої майстерно виконала Валентина Горбенко. А Лариса Цилуйко, Алла Кулик та Олена Сємєрова провели веселу екскурсію до сільського салону краси.
Свято проходило в невимушеній святковій атмосфері, всі присутні ветерани були в піднесеному настрої, в кінці заходу всі щиро подякували працівникам бібліотеки за увагу і повагу, які їм приділяють бібліотекарі і в святкові дні, і в будні, докладаючи багато зусиль для організації та проведення подібних по-домашньому теплих, душевних зустрічей. «Спасибі за те, що районна бібліотека стала тим місцем, куди нам хочеться йти. І цьому не завадить ні погода, ні якісь негаразди. Адже ми знаємо, що тут нас чекають, як вдома, тут нам завжди раді», − прощалися з гостинними господарями члени Чорнобаївського клубу ветеранів «Зустріч».

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x