У Шполянській ОТГ замінюють вікна в закладах освіти

У Шполянській ОТГ замінюють вікна в закладах освіти

Уже нові металопластикові вікна з’явились у міській школі № 3 – гімназії та Скотарівському НВК. Загалом на заклади загальної середньої освіти громади заплановано придбати 35 вікон, на що із місцевого бюджету виділили кошти у сумі близько 200 тис. грн. Заміну віконних блоків розпочали два тижні тому. Наразі роботи тривають у міській школі № 3 – гімназія. Там вже встигли замінити дев’ять вікон у трьох навчальних класах з інформатики. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Директор міської школи № 3 – гімназія Віктор Рукавець, зазначив, що для школи це добра справа, адже у комп’ютерних класах стояли застарілі вікна, які навіть відчинити тяжко. Поряд із цим, робота із встановлення енергозберігаючих вікон триває і в загальноосвітній школі І−ІІ ступенів села Скотареве, Шполянської ОТГ. Наразі у будівлі встановили три нових вікна.
Директор Скотарівського НВК, Валентина Ступка повідомила, що насамперед почали утепляти найхолодніші класи сільської школи – кабінет української мови, хімії та початкового навчання. Також одне вікно замінять на головному фасаді школи.

Із наступного тижня у цих закладах освіти оновлення шкільних вікон продовжиться і розпочнеться ще у трьох міських школах та триватиме протягом всього місяця: у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 встановлять 6 вікон, в НВК № 2 – ліцей вже змінили 6 вікон та ще 2 вікна встановлять з наступного тижня, так само в Скотарівському НВК довстановлюватимуть 3 вікна, ще 2 вікна змінять у НВК № 3-гімназія і в ЗОШ І−ІІІ ступенів № 5 встановлюватимуть 4 нових віконних блоки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x