Під час відпрацювання на Черкащині правоохоронці винесли 30 постанов

Під час відпрацювання на Черкащині правоохоронці винесли 30 постанов

Відпрацювання здійснювали працівники управління превентивної діяльності ГУ НП спільно з працівниками Смілянського відділу поліції та підпорядкованими відділеннями. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Поліцейські виявили 30 порушень чинного законодавства в частині дотримання ПДР, на які винесено відповідні постанови. Так, зокрема 8 постанов за статтею 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП, 10 постанов за частиною 1 статті 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП, 10 постанов – частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред\’явила їх для перевірки) КУпАП та 2 постанови за частиною 1 статті 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п\’яному вигляді) КУпАП.

Перевіряли місця значного скупчення людей. Проконтролювали переміщення громадян із зупинок громадського транспорту в темну пору доби, з метою забезпечення їхньої безпеки. Здійснювали відпрацювання розважальних закладів та закладів торгівлі.

В одному із сіл Чигиринського району правоохоронці зупинили автомобіль, який перевозив у кузові деревину без відповідних документів. За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Вказаний автомобіль вилучено.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x