Кам’янська міська ОТГ реалізовуватиме «туристичний» проект коштом ЄС

Кам’янська міська ОТГ реалізовуватиме «туристичний» проект коштом ЄС

Тясминський каньйон перетворять на туристичну перлину Черкащини. Тут цьогоріч реалізовуватимуть проект регіонального розвитку «Розбудова та облаштування туристичного об’єкту «Тясминський каньйон» в м. Кам’янка. Втілюватимуть його за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, інформують у Департаменті регіонального розвитоку облдержадміністрації.

Цей проект увійшов до 25 кращих проектів-переможців конкурсного відбору та став другим за програмою регіонального розвитку «Розвиток туризму». На його реалізацію спрямують понад 7,3 млн грн коштів ЄС. Загалом же з усієї України брали участь у конкурсі 506 проектів. Від Черкаської області – 19.

Відзначимо, відбирали проекти за п’ятьма програмами регіонального розвитку: «Інноваційна економіки та інвестиції», «Сільський розвиток», «Розвиток людського потенціалу», «Розвиток туризму» та «Загальноукраїнська солідарність». Загалом Комісія з відбору проектів регіонального розвитку розподілила понад 236 млн грн.

Ініціював написання «туристичного» проекту Департамент регіонального розвитку. Працювали фахівці Департаменту над ним спільно з Черкаською агенцією регіонального розвитку, Черкаським підрозділом «Центру розвитку місцевого самоврядування» та Кам’янською міською об’єднаною територіальною громадою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x