У Черкасах планують провести фестиваль кіно

У Черкасах планують провести фестиваль кіно

Організатори Черкаського фестивалю короткометражного кіно «КіноШот» збираються потішити черкасців та гостей міста оригінальним культурним заходом із показами фільмів просто неба вже втретє, повідомляють у прес-службі фестивалю.

– Торік нам удалося зібрати чималу кількість як гостей, так і глядачів на обох локаціях: у краєзнавчому музеї та в Долині троянд. У цілому, понад 200 глядачів щодня. Це засвідчило справді високий культурний рівень містян та їхнє бажання відвідувати такі заходи й розвиватися у напрямку мистецтва кіно, – розповідає голова організаційного комітету Черкаського фестивалю короткометражного кіно «КіноШот» Вікторія Лаврєнтьєва.

Минулоріч ІІ Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот» тривав протягом 25–27 серпня. У межах заходу презентували фільми від Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів «KISFF», проекту «MyStreetFilmsUkraine-РУБІЖ» від Фестивалю кіно та урбаністики «86», а також показували програму документального короткометражного кіно. Водночас, 30 короткометражних ігрових та анімаційних фільмів боролися за перемоги в різних номінаціях у конкурсній програмі фестивалю.

Організаційний комітет фестивалю уже взявся до роботи над заходом, визначивши дати проведення цьогорічного «КіноШоту». Так, фестиваль, що захоплює своїм різноманіттям та унікальною атмосферою, відбудеться 16–19 серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x