В Умані засудили двох неповнолітніх за те, що обікрали магазин

В Умані засудили двох неповнолітніх за те, що обікрали магазин

Христинівським відділом Уманської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо неповнолітнього жителя міста Христинівка та його неповнолітнього товариша, жителя Уманського району. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської обласної прокуратури.

Хлопці незаконно проникли до приміщення магазину «Експрес ремонт», звідки викрали вживані мобільні телефони марок «Самсунг» та «Леново», картки поповнення рахунку операторів мобільного зв’язку, гарнітури до мобільних телефонів та кошти в сумі білше 2 тисяч гривень, заподіявши підприємцю шкоду на загальну суму 14 102 гривень.

Вироком суду неповнолітніх засуджено за ч.3 ст.185 КК України — таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана із проникненням у приміщення, до 3 років позбавлення волі.

Дослідивши обставини справи та дані, що характеризують неповнолітнього уманчанина, суд дійшов до висновку про можливість виправлення його без ізоляції від суспільства, та звільнив від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік.

Житель міста Христинівка покарання відбуватиме реально.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x