Золотоніське підприємство заборгувало за скид до каналізації стічних вод із забрудненням

Золотоніське підприємство заборгувало за скид до каналізації стічних вод із забрудненням

Золотоніською місцевою прокуратурою в ході реалізації повноважень, передбачених ст. 23 Закону України «Про прокуратуру» встановлено, що приватне підприємство м. Золотоноша не сплатило рахунки за скид до мережі міської каналізації стічних вод із забрудненням, концентрації яких перевищують гранично допустимі норми. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Сума несплаченого рахунку – 76 273 гривні.

Так, у вересні 2015 року між КП «Міський водоканал» та приватним підприємством укладено договори про надання послуг з постачання холодної води і водовідведення юридичним особам, відповідно до умов яких Виконавець зобов’язується своєчасно надавати Споживачеві відповідної якості послуги з постачання холодної води і водовідведення, а споживач зобов’язується своєчасно оплачувати надані послуги за встановленими тарифами у строки і на умовах, що передбачені договором.

Працівники КП «Міський водоканал» провели відбір проб стічних вод приватного підприємства, за якими здійснили лабораторні дослідження на вміст гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин в стічних водах, що потрапляють в каналізацію м. Золотоноша. За результатами чого виявлено факт перевищення допустимих концентрацій забруднюючих речовин у стічних водах, що зафіксовано у протоколах дослідження стічних вод.

Приватному підприємству виставлено рахунки за скид понаднормативних забруднень при порушенні встановлених показників, однак сума була не сплачена. Тому з метою поновлення порушених інтересів держави Золотоніська місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про стягнення плати за скид понаднормативних забруднень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x