Заборона на вилов риби під час нересту почалася 1 квітня

Заборона на вилов риби під час нересту почалася 1 квітня

Напередодні початку весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах Черкаської області, яка у 2014 році почалася 1 квітня, Черкаський міжрайонний екологічний прокурор провів нараду з керівниками правоохоронних та контролюючих природоохоронних органів Черкаської області з питань додержання законодавства щодо охорони, відтворення та збереження водних біоресурсів на р. Дніпро, її водосховищах в межах Черкаської області.

Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

Участь у роботі міжвідомчої наради взяли керівники управління по боротьбі з організованою злочинністю, управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю, управління державної автомобільної інспекції, лінійного відділу в річковому порту м. Черкаси, відділу ветеринарної міліції УМВС України в Черкаської області, Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Черкаській області, Головного управління ветеринарної медицини у Черкаській області, Державної екологічної інспекції у Черкаській області, а також представники громадськості.

На нараді обговорено основні проблемні питання, що стосуються здійснення боротьби з незаконним виловом, транспортуванням, переробкою та реалізацією водних біоресурсів. За результатами обговорення наявних проблемних питань, учасниками міжвідомчої наради визначено напрями діяльності та спільні заходи, які будуть вжиті у весняно – літній період поточного року.

За результатами проведеної наради Черкаський міжрайонний екологічний прокурор Чустрак Д.В. висловив впевненість у тому, що розроблені спільні заходи будуть сприяти зміцненню законності на території Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x