Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Лариса Жульова, 57 років, продавець преси:

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

«Я люблю слухати радіо, коли роблю хатню роботу. Можу прокинутися посеред ночі й увімкнути улюблену радіохвилю, насолоджуватися музикою. Або й навпаки, останнім часом просто співаю. Мені подобається радіо “MAXIMUM”, “KISS FM”. Та й взагалі, я вважаю радіо актуальним джерелом інформації, бо люди старшого віку завжди шукали радіоточку, щоб дізнатися новини».

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Михайло Запорожець, 24 роки, боєць ЗСУ:
«Якщо у мене вихідний, то радіо цілодобово звучить удома. Обожнюю вмикати музичні програми, коли прибираю чи мию посуд. Переважно слухаю такі радіостанції як “Шансон”, “KISS FM”, “Хіт FM”. Насправді, це класно слухати постійно музику, бо вона надихає. Тому радіо для мене займає важливе місце в житті».

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Аліна Клюєва, 25 років, у декретній відпустці:
«Мені подобається слухати радіо, вмикаю увечері або коли бавлюся з дитиною. Слухаю переважно радіо “MAXIMUM”, “ENERGY”. Найбільше мене цікавлять програми про тварин, природу, але можу послухати й про ремонт машин».

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Микола Павлович, 62 роки, пенсіонер:
«Слухаю “Ретро FM”, бо там можна почути улюблені композиції. Подобаються програми розважального й інформаційного характеру. Проте новини, на мою думку, краще передивлятися в інтернеті чи по телебаченню. Я вважаю, це більш оперативні та достовірні джерела».

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Людмила Шульга, 30 років, працівник черкаського РАЦСу:
«Останнім часом не слухаю, бракує часу, бо ж багато працюю. Однак, думаю, воно є актуальним для багатьох. У мене вдома теж іноді звучить радіо, але більше для тла, коли чимось займаюсь».

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Дмитро Лук’янчинков, 17 років, студент:
«Радіо не слухаю, лише іноді можу почути в маршрутках, коли їду. Для мене актуальний є інтернет, соцмережі, через які я дізнаюся останні новини. Можливо, люди старшого віку надають радіо перевагу, а молодь уже шукає нові платформи для доступу до інформації».

Чи слухаєте ви радіо? Чому?

Ольга Майборода, 22 роки, продавець:
«Була ситуація, коли музика в моєму аудіолисті набридла і я вирішила послухати радіо. І недарма, знайшла радіостанцію “Монте-Карло”, на якій звучить не лише спокійна, релаксуюча музика, а й мало реклами. Також я обожнюю “Record-Rock” та “ROCK FM”, бо у будь який момент можу ввімкнути ці хвилі на телефоні й почути багато всесвітньо відомих рок-хітів».

Спілкувалася Дар’я Роженкова, фото Ганни Половинки

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x