В уманському дворі спіймали злодія

В уманському дворі спіймали злодія

Уманчанин викрав з подвір’я мікрохвильову піч. Злодія затримав господар дому та викликав поліцію. Дії зловмисника слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про викрадення майна. Поліцейським, які прибули на виклик, потерпілий розповів, що перебуваючи в будинку почув, як гавкає собака. Коли вийшов з будинку, то побачив, що з подвір’я тікає чоловік, тримаючи в руках мікрохвильову піч. Чоловік почав наздоганяти зловмисника, який, втікаючи, кинув мікрохвильову піч та перестрибнув через паркан на сусіднє подвір’я, де був затриманий господарем.

Затриманим виявився місцевий житель, який зізнався поліцейським, що безперешкодно проник на подвір’я, де з альтанки викрав мікрохвильову піч, яку планував продати.

За даними фактом Уманським відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x