Жителька Катеринопільщини убила ножем чоловіка

Жителька Катеринопільщини убила ножем чоловіка

Підозрюваною виявилась 28-річна жителька одного із сіл Катеринопільського району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського відділення поліції зателефонував чоловік та повідомив, що перебуваючи у гостях, став свідком конфлікту, який виник між співмешканцями будинку.

Жителька Катеринопільщини убила ножем чоловіка Слідчо-оперативна група, що прибула на виклик, встановила, що 28-річна жителька Катеринопільського району завдала тілесні ушкодження співмешканцю. Як з’ясувалося, між ними виникла сварка, під час якої жінка вдарила ножем чоловіка. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Катеринопільським відділенням поліції підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді триманні під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x