Юний черкащанин отримав ножові поранення біля розважального закладу

Юний черкащанин отримав ножові поранення біля розважального закладу

Нападником виявився раніше судимий 29-річний житель Полтави. Йому оголошено про підозру та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків станції швидкої допомоги міста про те, що до них звернувся 16-річний місцевий житель з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень.

Потерпілий отримав тілесні пошкодження, перебуваючи неподалік одного із черкаських розважальних закладів, під час конфлікту з невідомим. В ході слідчих дій підозрюваним виявився раніше судимий 29-річний житель Полтави, який працює та тимчасово проживає в Черкасах. З його слів стало відомо, що він був в стані алкогольного сп’яніння. Коли виник конфлікт, він з кишені куртки витяг розкладний ніж, яким поранив потерпілого.

Слідчим відділом Черкаського відділу поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x