Напередодні Дня закоханих у Черкасах відбувся тематичний тренінг

Напередодні Дня закоханих у Черкасах відбувся тематичний тренінг

Черкасці вчилися як і про що потрібно спілкуватися із потенційною половинкою на першому побаченні. Так 13 лютого в Черкаському обласному молодіжному ресурсному центрі відбувся відповідний треніг. Про це повідомляє кореспондент «Нової Доби».

Напередодні Дня закоханих у Черкасах відбувся тематичний тренінгУчасники заходу дізналися як налагодити контакт зі своїм партнером, як зацікавити та показати свої сильні сторони. Людмила Бобух, практичний психолог, тренер, спортивний психолог усім присутнім дала такі поради:

1) Підготуйтеся до побачення. Врахуйте природні умови, а також ваші фінансові можливості. Місце й атмосфера має спонукати до розмови, бо перша зустріч як «розвідка», під час якої ви повинні зрозуміти цікава ця особистість для вас чи продовжувати спілкування немає сенсу.

2) Визначтеся, про що саме Ви хочете поговорити.
– Краще оберіть тему, в якій ви будете експертом. Це допоможе вам відкритися, а також почати якусь жваву розмову. Проте врахуйте чи цікаво почути це дівчині/хлопцю, – зауважує психолог.

3) Не забувайте про свого партнера. Комунікуйте з ним, розпитуйте про його захоплення. Дайте зрозуміти, що людина вам цікава!

4) Якщо на першому побаченні людина хвилюється – це добрий показник, який означає, що ви людині небайдужі. Тому якщо у вашого співбесідник щось не виходить – не ставте хрест на людині, підтримайте її, спробуйте пом’якшити ситуацію.

5) Дотримуйтеся етикету.

6) Ставте межі для гострих питань. Цікавість людини іноді може зіпсувати перше враження. Тому обговоріть це питання.

7) Пам’ятайте про речі, які можуть стати бар’єри: звинувачення може зіпсувати побачення, тому будь те обережні у висловлюваннях. Не озвучуйте усі думки в голос. Не акцентуйте увагу на дрібних «проколах» на кшталт невідкритих дверей тощо. Рекомендується на першій зустрічі не випробовувати гаманець свого партнера. Також не говоріть про свої недоліки, будь те невимушені й цікаві як зовні так і внутрішньо.

Людмила Бобух також зауважила, що у більшості випадків, жінки, які йдуть на зустріч, думають про гарний відпочинок, чоловіки ж – про стратегію розвитку цього дня. Психолог додає: «Запорукою гарного побачення є певна симпатія до людини, можливо, закоханість, але іноді це просто цікавість. Показником, що все вдалося є те, що вам хочеться зустрітися знову. Якщо щось не вийшло або ви зрозуміли, що ця людина не підходить – не засмучуйтеся, спробуйте ще раз».

Напередодні Дня закоханих у Черкасах відбувся тематичний тренінг«Ми влаштовуємо тренінги з психологами у межах проекту «Швидкі побачення». Ідея організувати цю зустріч йшла саме від учасників побачень. Ми намагаємося вдосконалюватися, тому проводимо опитування. Нам пишуть про те, що саме їх турбує і цікавить. До нас дійшов запит про те, як презентувати себе, що говорити на першому побаченні, брехати чи бути самим собою. Тому цей тренінг покликаний забезпечити нас необхідним кейсом інформації», – розповів Володимир Панченко, організатор заходу, заступник директора Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру.

«Я прийшов на захід, тому що мені цікаво дізнатися більше про стосунки. На тренінгу я розширив свій кругозір, підкріпив знання новою інформацією, а також зрозумів, що потрібно робити аби будувати стосунки правильно», – зазначив учасник Сергій Ояжур.

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x