Шполянські педагоги станції юних натуралістів провели майстер-клас для колег із усієї Черкащини

Шполянські педагоги станції юних натуралістів провели майстер-клас для колег із усієї Черкащини

Днями директор Шполянської станції юних натуралістів Шполянської міської ради Людмила Струк разом із методистом Світланою Перемот узяли участь в обласному семінарі-практикумі для педагогів закладів позашкільної освіти на тему «Розвиток творчих здібностей вихованців гуртків через використання різноманітних технік та матеріалів», що відбувся на Уманського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Із вітальним словом виступила Валентина Миколаївна Баданюк, заступник директора КЗ «ЧОЦРОД», яка підвела підсумки Всеукраїнських конкурсів еколого-натуралістичного напрямку, вручила грамоти та розповіла про умови та строки проведення конкурсів, які будуть проходити надалі. Під час семінару Людмила Михайлівна разом із Світланою Миколаївною провели майстер-клас по роботі у різній техніці гурткової роботи, долучилися до проведення психологічного тренінгу «Як уникнути професійного вигорання».
Усі учасники семінару отримали багато нової інформації, з якою вони ознайомлять свої колективи і зможуть використати у роботі. Такі зустрічі, на думку Людмили Михайлівни, дають змогу поділитися досвідом, покращити свій педагогічний багаж знань, удосконалити роботу з обдарованими дітьми.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x