Черкаським рибалкам нагадали про небезпеку тонкої криги

Черкаським рибалкам нагадали про небезпеку тонкої криги

Рятувальники Черкащини продовжують закликати рибалок не виходити на тонку кригу. Так, 13 лютого співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели чергові інформаційно-роз’яснювальні бесіди серед рибалок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Інспектори вирушили на річку Дніпро в районі розважального комплексу «Бочка», де зазвичай збирається найбільша кількість любителів порибалити.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій нагадали рибалкам правила безпечної поведінки під час перебування на водоймах за умов тонкої криги, а також вручили тематичні листівки застережливого характеру.

Деякі місцеві рибалки ставляться з розумінням, дякуючи, що рятувальники піклуються про їх життя та здоров’я, проте зустрічаються й такі, котрі проявляють байдужість, скупчуються біля промоїн та свердлять там лунки.

Співробітники ДСНС вкотре звернулися до любителів зимової риболовлі та наголосили, що під час потепління з кожним днем лід стає крихким, тому не варто бути надто самовпевненим та ризикувати власним життям, аби насолодитися улюбленою справою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x