Із початку року в ГУ ДФС області провели 90 профілактичних заходів

Із початку року в ГУ ДФС області провели 90 профілактичних заходів

За перший місяць року відділом проведено 90 профілактичних заходів із упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Розглянуто 5 звернень юридичних і фізичних осіб на можливі неправомірні дії посадових осіб ДФС та проведено 8 службових перевірок. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

До органів прокуратури направлено 1 матеріал для надання правового висновку діям працівників ДФС і прийняття відповідного рішення.

Із метою недопущення проникнення до органів ДФС осіб, які раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів, притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, осіб, які підтримують зв’язки із злочинними угрупованнями або не відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам проведено перевірки 13 кандидатів на посади в органи ДФС області.

Також задля забезпечення безпеки діяльності працівників структурних підрозділів ДФС в області проведено 7 перевірок пропускного режиму та 6 навчальних заходів по охороні службових приміщень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x