Уманський правоохоронець вимагав хабар за приховування злочину

Уманський правоохоронець вимагав хабар за приховування злочину

14 лютого зафіксовано факт отримання неправомірної вигоди одним з працівників карного розшуку м. Умань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Військової прокуратури Центрального регіону України.

Факт вимагання та одержання старшим оперуповноваженим сектору карного розшуку Уманського ВП ГУ НП в Черкаській області неправомірної вигоди в розмірі 1200 доларів США викрили співробітники військової прокуратури Черкаського гарнізону Центрального регіону України за участю оперативників відділу БКОЗ та слідчих Управління СБ України в Черкаській області.

За оперативною інформацією, затриманий правоохоронець виявив місцеву мешканку, яка придбала наркотичноий засіб для власного споживання, проте цей факт приховав, вимагаючи за це 2 тисячі доларів США. Пізніше він погодився взяти з жінки суму у 1200 доларів, при отриманні яких його і затримали.

Затриманий дає свідчення. Вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також відсторонення його від посади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x