Справу черкаських реалізаторів фальсифікату передали до суду

Справу черкаських реалізаторів фальсифікату передали до суду

За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входили троє жителів м. Черкаси, в період часу з січня 2017 року до жовтня 2017 року організували в гаражному приміщенні в м. Черкаси зберігання незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів та в подальшому збували їх жителям м. Черкаси.

У ході проведення обшуків у вказаному кримінальному провадженні виявлено та вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на загальну суму 200 тис. грн.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x