У Черкаській райраді урочисто відзначили рятувальників

У Черкаській райраді урочисто відзначили рятувальників

16 лютого під час сесії Черкаської районної ради, яка відбулась під головуванням Олексія Собка, було відзначено служби цивільного захисту Черкаського району, які брали активну участь у ліквідації наслідків негоди, яка 18 – 19 січня вирувала на території Черкаського району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Нагадаємо, що внаслідок ускладнення погодних умов (сильний сніг, налипання мокрого снігу, дощ) були відключені об’єкти електричних мереж та порушено електропостачання населених пунктів в 12 районах, Черкаський район був серед тих, де без енергопостачання залишилось найбільше населених пунктів. Також була зупинена робота насосної станції Дніпровської водоочисної станції КП «Черкасиводоканал», у селі Сокирне, внаслідок чого було припинено водопостачання усього міста Черкаси.

Аварійно-рятувальні служби працювали у посиленому режимі, на ліквідацію негоди був задіяний весь особовий склад Черкаського міськрайонного відділу та Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС. Роботи з розчищення снігу та рятування автомобілів із заметів, підвоз води у зв’язку з відсутністю водопостачання, розпилювання та прибирання повалених дерев – ось основний перелік заходів якими цілодобово переймалися рятувальники усуваючи наслідки надзвичайної ситуації.

За мужність, витримку, оперативність, професіоналізм та вірність обов‘язку, почесні грамоти РДА отримали рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону, аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС та добровольці місцевих пожежних команд з сіл Мошни, Яснозір’я і Леськи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x