Концерт дуету «Sonoro»

Концерт дуету «Sonoro»

черкаська обласна філармонія запрошує любителів музики на концерт з циклу «Камерні вечори»

Представляємо дует «Sonoro» Андрій Павлов, скрипка / Валерія Шульга, фортепіано

Скрипаль Андрій Павлов та піаністка Валерія Шульга є представниками молодої музичної генерації України. Випускники Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського в класах професорів Вадима Козіна (скрипка) та Анатолія Гудька (фортепіано), вони презентують національну музичну школу на багатьох престижних форумах в Україні та за кордоном.

Як дует Андрій та Валерія вперше виступили в 2007 році. З того часу вони оволоділи широким ансамблевим репертуаром, що включає твори від епохи Бароко до постмодерну. Дует успішно виступав на фестивалях «Monteleon Сhamber music festival» (Іспанія), «Zeist Music Days» та «Grachtenfestival» у Нідерландах, «Randspiele» (Німеччина), дав концерти в Італії, Польщі, Австрії тощо. 2014 року Андрій та Валерія були запрошені провести майстер-клас у Тегеранській консерваторії (Іран).
Дует «Sonoro» є лауреатом і володарем спеціальних призів численних міжнародних конкурсів, серед них Гран-прі «Plovdiv International chamber music competition» (Болгарія, 2017), ІІІ премія «Salieri-Zinetti International chamber music competition» (Iталія, 2016), ІІІ премія «Johannes Brahms International competition» (Австрія, 2015) та інші.

Протягом останніх років дует постійно удосконалює фахову майстерність із відомими музикантами, такими як Марк Данель, Філіп Зетцер, Роберт Кулєк, Олександр Павловський, Андрій Бєлов, Кшиштоф Смєтана.

Дата: 27 лютого 2018, 18:00
Де: Обласна філармонія, вул. Хрещатик, 196

Ціна – від 30 до 40 грн

Довідка: (0472) 33-24-72 – адміністратор, (0472) 33-21-44 – каса

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x