Черкащанин утримував співмешканку в квартирі силою

Черкащанин утримував співмешканку в квартирі силою

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі, вчинене способом, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого, що супроводжувалось заподіянням фізичних страждань та із застосуванням зброї). Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Встановлено, що вчора 33-річний місцевий житель, в стані алкогольного сп’яніння у своїй квартирі в місті Черкаси, заподіяв численних фізичних страждань своїй співмешканці.

Чоловік зсередини зачинив вхідні двері квартири, де протиправно утримував жінку, чим незаконно позбавив її волі.

В цей же день потерпілу звільнили співробітники Національної поліції України та доставили до КУ «Третьої Черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги Черкаської міської ради» для надання кваліфікованої медичної допомоги.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру, досудове розслідування триває, тривають необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх фактичних обставин та скерування обвинувального акту до суду.

Довідково: у разі доведеності вини зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x