На Черкащині понад 14,6 тисячі витягів із ДЗК замовлено через електронний сервіс

На Черкащині понад 14,6 тисячі витягів із ДЗК замовлено через електронний сервіс

У Черкаській області 14 626 осіб скористалися онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру». Опрацьовано 14 479 звернень, решта – в роботі. Лише з початку цього року завдяки інтернету замовили витяги про земельні ділянки 645 громадян. Повідомляють в Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.

Найбільше онлайн-замовлень витягів із Державного земельного кадастру (ДЗК) надійшло про земельні ділянки, які розташовані в Корсунь-Шевченківському районі – 4 187 заявників, Черкаському районі й Черкасах – (1 088), на Городищині (1 204) й Смілянщині – (845).

На сьогодні всього в Україні землевпорядна служба опрацювала 334 504 електронні звернення.

Електронний сервіс замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку працює на офіційному веб-сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру http://map.land.gov.ua (у розділі «Публічна кадастрова карта»). Отримати готовий документ громадяни можуть у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обрали самі ж під час замовлення.

Сервіс також дозволяє за допомогою електронного платіжного засобу оплатити послугу, вартість якої становить 88,1 грн. Отримані кошти зараховуються до державного або відповідного місцевого бюджету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x