Низку програм ухвалили депутати Черкаського району

Низку програм ухвалили депутати Черкаського району

16 лютого 2018 року голова районної ради Олексій Собко провів чергову 21 сесію районної ради. На початку районної ради Олексій Собко та голова районної державної адміністрації Анатолій Яріш вручили грамоти переможцям щорічного районного конкурсу «Краща сільська рада 2017 року». Так, перше місце виборола сільська рада села Свидівок, друге місце – села Леськи і третє – села Думанці. Нагороди від керівництва району отримали сільські голови названих населених пунктів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.

Після цього депутати перейшли до розгляду питань порядку денного і першим розглянули інформацію Черкаської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Черкаського району, з якою виступив її керівник Сергій Шелудяков. Він зазначив, що в межах реалізації функцій представництва у Черкаському районі до суду скеровано 36 позовних заяв на суму 13980 тис. грн. У бюджетній сфері подано та судами задоволено 4 позови на суму 20 тис. грн (шкода у кримінальних провадженнях); реально повернуто до бюджету коштів на суму 249 тис. грн. У сфері охорони навколишнього природного середовища подано 3 позови на суму 108 тис. грн, задоволено їх на суму 43 тис. грн.

У ході роботи депутати районної ради підтримали низку нових районних програм: економічного і соціального розвитку Черкаського району на 2018 рік; розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Черкаському районі на 2018−2020 роки; надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2018−2020 роки; організації харчування учнів 1−11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району на 2018 рік; протидії тероризму на території Черкаського району на 2018−2020 роки; району цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2018−2020 роки.

Депутатами внесено зміни до рішення районної ради від 21.12.2017 №20-7/VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та заслухано звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік, про які доповіла начальник фінансового управління районної державної адміністрації Ганна Шкот.

Окремим питанням депутати заслухали і взяли до відома звіт голови районної ради Олексія Собка.

Під час засідання заслухано інформацію заступника голови районної ради Сергія Степанюка щодо внесення змін до Програми підтримки органів місцевого самоврядування у Черкаському районі на 2017–2020 роки.

В ході пленарного засідання депутати ухвалили низку рішень, що стосуються управління майном районної комунальної власності та затвердили технічну документацію з нормативно грошової оцінки земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x