У жителя Ватутіного вилучили зброю

У жителя Ватутіного вилучили зброю

Правоохоронці Управління карного розшуку ГУНП та Черкаського відділу поліції вилучили у 55-річного жителя Ватутіного обріз мисливської рушниці, малокаліберну гвинтівку та патрони до них. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

У жителя Ватутіного вилучили зброю До Управління карного розшуку ГУНП надійшла оперативна інформація про чоловіка, який зберігає вдома зброю. Співробітники поліції провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили обріз мисливської рушниці та 5 патронів до нього, а також малокаліберну гвинтівку 5,6 мм та 53 патрони до неї. За словами 55-річного жителя Ватутіного, рушниця залишилася йому в спадок від діда, а обріз він купив для самооборони.

Поліцейські вилучили речові докази та направили на дослідження. За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі Черкаського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x