Незаконну вирубку дерев зупинили на Христинівщині

Незаконну вирубку дерев зупинили на Христинівщині

Незаконну порубку виявили в Христинівському районі. Автомобілі, деревина та бензопили вилучені. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення профілактичних заходів працівники управління превентивної діяльності поблизу одного з сіл Христинівського району виявили вантажівку, яка перевозила свіжозрізану деревину.

З’ясувалося, що водій перевозить деревину без дозвільних документів. Крім того, під час спілкування з водієм поліцейські з’ясували, що деревину чоловік придбав у невідомих осіб на вирубці, яка знаходиться неподалік. Перевіряючи отриману інформацію, поліцейські встановили, що дійсно, неподалік міста Христинівка п’ятеро місцевих мешканців з бензопилами здійснювали порубку дерев без відповідних документів. Крім того, поряд з місцем порубки знаходився ще один вантажний автомобіль, який вже також був навантажений деревиною.

Автомобілі, на яких здійснювали протиправну діяльність та інструмент вилучено. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Встановлюється сума завданих збитків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x