В Умані відкрилась виставка «Два століття – одна війна»

В Умані відкрилась виставка «Два століття – одна війна»

19 лютого, напередодні Дня Героїв Небесної Сотні, у приміщенні Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» відбулося відкриття фотовиставки в межах масштабного культурно-просвітницького проекту «Два століття – одна війна», який охопив 27 міст України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

В Умані відкрилась виставка «Два століття – одна війна» За твердженням організаторів, якими виступили Міжнародний націоналістичний конгрес та фундація «Вільні люди», виставка є мистецьким поєднанням сучасних документальних світлин російсько-української війни та архівних матеріалів часів визвольної боротьби Української Повстанської Армії. 27 стендів, представлених на виставці, зображають воїнів АТО та УПА в різні моменти життя: військових діях, побуті, рейдах, розвідці тощо.

Проведення виставки в Умані стало можливим завдяки сприянню історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Усіх охочих провести паралелі між подіями, що відбуваються зараз і які мали місце майже 100 років тому, запрошують відвідати фотовиставку, яка працюватиме до 13 березня. Вхід вільний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x